Diner at Donner vroeg ons om hun terras te verkoelen met circulaire bomen.
Bij het Grafisch Lyceum Rotterdam gaven we een gastles over waardecreatie en marketing van ons sociaal maatschappelijke initiatief.
Bezorging geschenkboom ter herinnering van Frans Brouwers voor de Nico Adriaans Stichting te Rotterdam.
Op ons bomendepot gaven wij de brugklassers van De Toorop Mavo een inspirerende rondleiding.

Samen met bedrijven en overheidsorganisaties

In de projecten, workshops en lezingen die we opzetten stellen we het boombewustzijn centraal. En dat is alles behalve zweverig.

Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan:

 • Interne challenge
 • Green hackathon
 • Partner bij tenders voor een circulair vergroeningsplan binnen projectontwikkeling.
 • Pressure cooker sessie
 • Inrichting binnen of buitenruimte
 • Thema dagen
 • Interne workshop of de hei op
 • Rondleidingen
 • Lezing: no-budget bomen of op maat
 • Producten / relatiegeschenken
 • En nog veel meer …

We nodigen je van harte uit om met ons creatieve team aan tafel te gaan.

Rondleiding Circulair Bomendepot

 • Groepen (max. 30 personen, 30 min.): € 150 excl. btw
 • Onderwijs/vrijwilligers (max. 30 personen, 30 min.):  € 83 excl. btw

Speciale bomen prijs voor organisaties

Om gratis bomen te kunnen blijven weggeven vragen we aan bedrijven en organisaties € 60,- per losse boomzaailing. Deze varieren in hoogte van 20 cm toto 180 cm. Daarbij geven we uitgebreid advies.

Lose kuip zijn € 15
Losse grond / compost per kuip op aanvraag
Transport op aanvraag

Benieuwd wat we nog meer met bedrijven en organisaties doen?
Lees meer over de mogelijkheden >>

Op het werk bomen uitdelen

 • Eenmalige leveringskosten binnen Rotterdam, inclusief aansprekende documentatie van de betreffende aangeboden boom(zaailing)
  € 200 excl. btw
 • Per afgenomen boom(zaailing) komt er € 20,- euro bij. 
 • Extra voordracht door oprichtster Charlotte van der Heiden,
  duur 20 minuten, € 100 excl. btw

Inkomsten komen ten goede aan de continuïteit van Cool Down City.

Partnerschap

Voor onze CityLab010 aanvraag voor 2020 zijn we opzoek naar partners die kunnen bijdragen in onze aanvraag en naast ons staan om ons initiatief te versterken. Denk hier aan: materiaal, kennis en/of je netwerk.

Koele Consultancy

Wanneer overheden en bedrijven een Cool Down City initiatief willen starten, delen we graag onze kennis en systemen tegen vergoeding. Zo houden we onze organisatie gezond en profiteert iedereen.

Consultancy per uur v.a.: € 75 excl. btw

Scholen

Samen met scholen planten wij bomen en maken daar een speciaal moment van. Ook hebben wij een lesbrief die de scholen kunnen gebruiken om samen met de kinderen op een nieuwe manier naar bomen te kijken.

Non-profit en culturele korting

Voor culturele en non-profit organisaties die samen met Cool down City hun locatie willen vergroenen hanteren we een speciale 50% korting. Omdat we deze organisaties een warm hart toedragen en samen bouwen aan een nog koeler Rotterdam.

Sponsorship

In Natura

Ben je enthousiast over ons initiatief en wil je meedoen? We ontvangen graag materiaal die wij direct nodig hebben in ruil voor een tegenprestatie.

Op dit moment zijn wij bijvoorbeeld op zoek naar witte verf (voor 180 m2) voor de buiten- en binnenkant voor een container. En ook een (tweedehands) vloer voor een oppervlak van 30 m2… Zo kan ik nog wel even doorgaan. Dus bel of mail ons even voor een koele bijdrage.

Financiële bijdrage

Wij hebben inmiddels al 500 bomen geplant in Rotterdam. Dit heeft de potentie tot 1,5 hectaren vergroening in de nabije toekomst. Dat gaat vlot. Dit hebben we gedaan met een budget van 600,- euro tot nu toe en super veel vrijwillige uren van ons, groene organisaties en personen hier in Rotterdam en omstreken.

Maar dit bedrag komt tot nu toe uit eigen privé portemonnee. Cool Down City is op dit moment nog een handelsnaam onder de Art Core Encounters BV van Charlotte van der Heiden. We hopen in de komende maanden de juiste rechtsvorm te hebben aangenomen.

Wil je financieel bijdragen? Een tegenprestatie is uiteraard ook mogelijk. Mail ons dan via: mail@cooldowncity.com of stop een envelop in de brievenbus op de bomenparkeerplaats: Middenhoefstraat 7A, 3022 ER te Rotterdam.

Doneer vóór gratis bomen vóór alle Rotterdammers!

Laten we Rotterdam samen afkoelen!

NL71 KNAB 02 58 70 91 70
t.n.v. Cool Down City

We hebben sinds begin 2020 al meer dan 1.000 bomen gratis uitgedeeld. Om dit te kunnen blijven doen vragen we je om ons te steunen. Klik of scan de QR-code voor je steun aan Cool Down City.

We werken altijd graag samen met bedrijven, scholen en overheidsinstellingen.