BABYBOMEN OP JE FEEST!

Ben je op zoek naar een unieke en betekenisvolle manier om je feestje onvergetelijk te maken? Ontdek dan ons bijzondere concept: Babybomen op je Feestje! Of je nu een borrel, feest of bruiloft organiseert, met onze babybomen geef je niet alleen een bijzondere draai aan je evenement, maar draag je ook bij aan een groenere toekomst.

WAT BIEDEN WIJ?

🌿 Kinderwagen vol babybomen
Laat je gasten verrassen door een charmante kinderwagen gevuld met schattige babybomen. Een prachtig gespreksonderwerp en een geweldige manier om je liefde voor de natuur te tonen.

🌱 Kratten met babybomen

Plaats één of meerdere houten kratten vol babybomen strategisch op je feestlocatie. Ideaal als decoratie en een inspirerend element voor je gasten om over te praten en van te genieten.

📄 Flyers met verzorgingstips

Ook boden we handige flyers met informatie over hoe je de babybomen in een pot of in je tuin kunt planten en verzorgen, zodat ze goed kunnen groeien.

WAAROM KIEZEN VOOR BABYBOMEN
OP JE FEESTJE?

Ondersteun Cool Down City

Door babybomen te integreren in je feest, steun je de groei van Cool Down City. Dit initiatief helpt steden koeler en groener te maken door babybomen uit te delen aan bewoners, een cruciale stap richting een duurzamere toekomst.

Maak je stad groener

Elke babyboom die je op je feest aanbiedt, draagt bij aan het vergroenen en verkoelen van je stad. Zo help je mee aan een gezondere en mooiere leefomgeving voor iedereen.

Uniek en inspirerend

Onze babybomen zorgen voor een unieke sfeer en bieden een inspirerende gespreksstarter. Perfect voor elke gelegenheid, van intieme borrels tot grote bruiloften.

Een blijvende herinnering

Geef je gasten de kans om een babyboom mee naar huis te nemen. Zo creëer je niet alleen een blijvende herinnering aan je feest, maar help je ook om meer groen te verspreiden.

OPTIES

  • 24 babybomen 170,- excl. btw = 1 fruitkist of kinderwagen.
  • Borg per fruitkist / kinderwagen 80 euro.
  • Extra voordracht door oprichtster Charlotte van der Heiden,
    duur 20 minuten, € 100 excl. btw
  • Levering- en ophaalkosten binnen Rotterdam, inclusief aansprekende flyers van de betreffende aangeboden boom(zaailing)
    € 65 excl. btw

DOE MEE AAN EEN GROENERE TOEKOMST!

Maak je feest nog specialer en draag bij aan een betere wereld met ‘Babybomen op je Feestje’. Samen maken we onze stad nog koeler en groener, één feest tegelijk. Bestel vandaag nog je kinderwagen of kratten vol babybomen en zet een stap naar een groenere en koelere toekomst!

WIL JE MEER WETEN?

Heb je vragen of wil je een bestelling plaatsen? Neem contact met ons op via rotterdam@cooldowncity.com .

Samen maken we elke gelegenheid onvergetelijk én duurzaam!